Acasă Economic Un cizmar din Arad a lansat Programul „Rabla“ pentru pantofi

Un cizmar din Arad a lansat Programul „Rabla“ pentru pantofi

DISTRIBUIȚI

Un cizmar din Arad a lansat, luni, o variantă a Programului „Rabla“ prin care cei care doresc încălţăminte nouă o pot cumpăra cu o reducere de 50 la sută, dacă predau pantofii vechi.
Arădeanul Ştefan Filipaş, care deţine un atelier de reparaţii şi producţie de încălţăminte, a spus că a lansat acest program după ce a văzut că tot mai puţini oameni au bani să-şi cumpere o pereche de pantofi.  "Sunt oameni care pur şi simplu nu au bani să-şi cumpere pantofi noi. Eu am clienţii mei, pe care îi cunosc şi în care am încredere şi cărora le mai vând în rate. Prin programul «Rabla» la pantofi iniţiez o promoţie numai în perioada Sărbătorilor de Paşti, când, conform tradiţiei, oamenii obişnuiesc să-şi cumpere ceva nou”, a declarat Ştefan Flilipaş.
Pantofarul arădean a mai spus că programul se va derula în perioada sărbătorilor pascale, iar preţurile pentru cei care renunţă la încălţămintea veche sunt mai mici cu 50 la sută. „Pot oferi la schimb încălţăminte nouă, şlapi, sandale, pantofi, ghete, toate din piele, la preţuri cuprinse între 30 şi 80 de lei. Ghetele sunt mai scumpe, pot ajunge şi la 150 de lei”, a declarat pantofarul.
Reducerile de preţ vor fi efectuate numai pentru acelaşi tip de încălţăminte, adică persoanele care vor prezenta sandale vechi vor primi în schimb sandale noi, iar cei care vor ceda pantofii vechi vor primi la schimb pantofi noi. Programul se adresează doar adulţilor, pentru că pantofarul arădeanul nu produce încălţăminte pentru copii. Singura condiţie pe care trebuie să o îndeplinească cei care vor participa la acest program este ca încălţămintea veche să fie în condiţii bune, ca să mai poată fi reparată.
Ştefan Filipaş a spus că va repara toţi pantofii vechi primiţi în cadrul programului şi îi va dona instituţiilor de ocrotire socială din Arad.
Sursa: NewsIn
 

Comentarii

comentarii