Acasă Eveniment Un clan de ţigani – mai şmecher decât executorii primăriei

Un clan de ţigani – mai şmecher decât executorii primăriei

490
DISTRIBUIȚI

În urmă cu ceva timp, o timişoreancă de pe strada Timocului trăgea un semnal de alarmă. La acea vreme, femiea spunea că în casa în care locuieşte de  mai bine de 10 ani s-a mutat abuziv o familie de rromi, care face scandal în fiecare zi şi îi terorizează pe cei care locuiesc în această zonă. Rodica Mureşan a făcut mai multe plângeri la poliţie şi la primărie, pentru a se lua măsuri legale împortiva acestei familii de ţigani care ocupă abuziv un imobil, de mai bine de un an. Culmea este că imobilul ocupat abuziv de o parte a clanului Cârpaci a fost reprtizat de Comisia de Locuinţe din cadrul Primăriei Timişoara unei familii care, la rândul ei, a fost evacuată dintr-un imobil naţionalizat. Ei bine, această familie a rămas doar cu repartiţia, pentru că şi în ziua de astăzi apartamentul respectiv este ocupat de ţiganii care nu vor să plece nici în ruptul capului.

Ţiganii şi-au angajat avocat pentru a mai trage de timp

Ştiind probail că urmează să fie evacuaţi din imobilul pe care îl ocupă abuziv, clanul de rromi şi-a angajat avocat, pentru a-i reprezenta în procesele pe care aceştia le-au deschis peste noapte la instanţele judecătoreşti de la noi din oraş. Avocatul ţiganilor a făcut chiar şi o contestaţie la executare, pentru că ştia foarte bine că până la încheierea procesului, clienţii lui vor putea dormi liniştiţi într-un apartament care nu le aparţine.

Au tras de timp până ce ţiganii s-au deşteptat

Executorii Primăriei Timişoara au încercat să nu facă prea mult tam-tam în acest caz şi au vrut să rezolve această problemă pe cale amiabilă. În primă fază, angajaţii primăriei i-a adus la cunoştinţă clanului de rromi că trebuie să părăsească acest imobil, pentru că nu are niciun drept asupra lui. Mai apoi au vrut să facă evacuarea, dar membrii clanului Cârpaci nu erau acasă, aşa că executorii nu au avut încotro şi au plecat, lăsând totuşi o nouă înştiinţare acestei familii. Exact în momentul în care erau pregătiţi de evacuare, executorii primăriei au mai avut parte de o surpriză, de această dată, familia de rromi era acasă, dar aceştia au motivat că  pentru apartamentul în care locuiesc există un proces deschis, la una dintre instanţele judecătoreşti de la noi din oraş, aşa că executorii s-au văzut, pentru a nu ştiu câta oară, învinşi de un clan de ţigani. O parte din vină pentru această situaţie incredibilă o au chiar executorii primăriei, care nu au făcut executarea în momentul în care, din punct de vedere legal, erau acoperiţi. În momentul de faţă, aceştia nu prea mai au ce face şi aşteaptă să vadă care va fi verdictul instanţei, în acest caz.

Comentarii

comentarii