Acasă Eveniment Un copac s-a prăbuşit peste două fetițe care se jucau în spatele...

Un copac s-a prăbuşit peste două fetițe care se jucau în spatele blocului, în cartierul Bucovina. Localnicii spun că au depus mai multe sesizări la Primăria Timişoara

DISTRIBUIȚI

La un pas de tragedie într-un cartier din Timişoara. Locuitorii oraşului sunt revoltaţi, mai ales că au sesizat de mai multe ori Primăria Timișoara despre pericol. Un copac s-a rupt şi a căzut peste două fetiţe care se jucau în parcul din spatele blocului. Incidentul a avut loc miercuri seara, în jurul orei 19.00, pe strada Constantin Stere, din cartierul Bucovina.

Oamenii spun că toţi arborii sunt afectaţi de lucrările recente făcute la parcare şi deşi au făcut numeroase sesizări nu s-a rezolvat nimic.

Localnicii spun că au depus mai multe sesizări la Primăria Timişoara cerând administraţiei să taie copacul care era uscat de mai multă vreme.

Cele două fetiţe, cu vârste între 6 și 8 ani, se jucau alături de alte două prietene, în spatele blocului aflat în apropierea parcului Bucovina când arborele a căzut peste ele. Una dintre copile a fost prinsă sub crengi, cealaltă s-a adăpostit sub o bancă. Amândouă au scăpat cu răni uşoare. Fetele au fost transportate la spital pentru un control. Celelalte două au scăpat nevătămate.

Poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comentarii