Acasă Actualitate Un copil cu note bune la școală, dar cu o situație precară,...

Un copil cu note bune la școală, dar cu o situație precară, ajutat de studenții de la „Asistență Socială” din cadrul UAV

514
DISTRIBUIȚI

Studenții specializării Asistență Socială, de la programul licență și master, coordonați de către Lect. Univ. Dr. Alina Breaz, continuă acțiunile caritabile din cadrul Campaniei Umanitare „Ajută-ne, să-i ajutăm!”

De data aceasta au vizitat o familie monoparentală, o mamă care își crește singură băiatul de 11 ani, care, în ciuda condițiilor precare de viață și a veniturilor reduse, nu abandonează școala, ci dimpotrivă, este un elev silitor și foarte talentat.

„Ne bucurăm nespus să putem ajuta și să fim alături de familiile nevoiașe din comunitatea noastră. Cu siguranță prezența noastră i-a adus puțină bucurie acestui copil foarte talentat și sociabil, sprijinindu-l cu cele necesare, chiar dacă pentru o perioadă scurtă de timp (alimente, rechizite, îmbrăcăminte, încălțăminte, fructe și dulciuri). Mulțumim, la rândul nostru, tuturor pentru implicare și sprijinul acordat”, a declarat Lect. Univ. Dr. Alina Breaz.

Comentarii

comentarii