Acasă Eveniment Un copil de un an, aflat în brațele bunicii sale, a murit...

Un copil de un an, aflat în brațele bunicii sale, a murit într-un accident de circulaţie

1622
DISTRIBUIȚI

Un copil de un an şi trei luni şi-a pierdut viaţa în urma unui accident de circulaţie care a avut loc duminică în localitatea Hăşdău, din judeţul Hunedoara, el călătorind într-o maşină care circula regulamentar, dar care a fost lovită de un autoturism ce a intrat pe contrasens într-o curbă, din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum.

Copilul se afla pe scaunul din faţă al maşinii, în braţele bunicii sale, el suferind un traumatism cranian grav, unul la nivelul gâtului şi altul la piept, potrivit medicilor de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Vinovat de producerea accidentului este un bărbat de 47 de ani, din municipiul Hunedoara, care nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens şi a tamponat frontal autoturismul condus din sens opus de un bărbat în vârstă de 27 de ani, din comuna Topliţa.

“În urma accidentului a rezultat decesul unui minor în vârstă de un an, care se afla în braţele bunicii sale, de 44 de ani, pe scaunul din dreapta faţă, şi rănirea uşoară a unei femei de 45 de ani, din Hunedoara, pasageră în autoturismul care a produs evenimentul rutier. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

În urma impactului, copilul a suferit mai multe traumatisme şi a fost preluat, iniţial, de o altă maşină, după care a fost predat unui echipaj de la Ambulanţă.

“Colegii mei au preluat copilul în stare de inconştienţă şi au început manevrele de resuscitare în drum spre UPU Hunedoara. Manevrele au continuat şi la UPU, dar, din păcate, fără succes”, a precizat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

Comentarii

comentarii