Acasă Eveniment Un copil român a fost uitat într-o parcare din Ungaria. Cu ajutorul...

Un copil român a fost uitat într-o parcare din Ungaria. Cu ajutorul autorităților a ajuns mama sa care îl aștepta la Nădlac

DISTRIBUIȚI

Un copil român a fost uitat într-o parcare din Ungaria, în timp ce se întorcea cu familia din Italia.

Totul s-a întâmplat, ieri, în parcarea din zona Csengelei de pe autostrada M5. Copilul român, în vârstă de 14 ani, se întorcea împreună cu mama sa din Italia, cu un autocar.

În parcarea de pe autostrada din Ungaria, băiatul a coborât şi a mers la toaletă, însă între timp autocarul a plecat.

Singur, fără acte sau telefon, băiatul a cerut ajutorul oamenilor, iar un bărbat a sunat la Poliţie. Astfel, poliţiştii au reuşit să desluşească misterul şi l-au dus pe băiat la Nădlac, acolo unde îl aştepta mama sa.

Povestea românului a fost făcută publică pe pagina de Facebook a Poliţiei din Ungaria şi a stârnit mii de reacţii.

“Ce ne-a făcut pe mulți când eram copii în excursia cu clasa, acum s-a întâmplat.. Dar, din fericire, asta a funcționat.

Ieri un bărbat a făcut un anunț că un băiețel a cerut ajutor pe autostrada M5 în zona de odihnă Csengelei. Se dovedește că tipul a fost uitat acolo, e speriat, nu are telefon și acte.

Colegii noștri din județul Csongrád au plecat imediat, iar băiatul român de 14 ani le-a spus că se îndreaptă spre casă dintr-o cursă italiană spre România cu un autobuz turistic și s-au oprit să se răcori un pic. Tânărul s-a dus la baie în această perioadă, iar imediat ce a ieșit, s-a trezit singur în locul de odihnă, autobuzul a plecat fără el.

Patrulele au reușit să informeze compania de autobuze și l-au dus pe băiat la punctul de trecere a frontierei Csanádpalota. Autobuzul întors din România era deja acolo și mama lui îl aștepta”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook – PoliceHungaryOfficial.

Comentarii

comentarii