Acasă Actualitate Un covor abandonat de anul trecut de pe bv. Dragalina din Timișoara...

Un covor abandonat de anul trecut de pe bv. Dragalina din Timișoara așteaptă să fie ridicat de Brantner

DISTRIBUIȚI

Un covor mizerabil a fost abandonat chiar pe bv. Dragalina nr. 16 din Timișoara, de cineva, evident un cetățean certat cu civilizația și cu rânduiala tradițională bănățeană.

Din păcate, acest deșeu așteaptă să fie ridicat de angajații Brantner de mai mult de o săptămână, dar murdăria rămâne tot acolo. Asemenea, cazuri, de gunoaie pe drumurile nemăturate, le putem vedea peste tot în oraș. Ceea ce nu se întâmpla atunci, când Retim era responsabil pentru măturarea străzilor. În acei ani, drumurile erau curățate, exemplar, iar pe oamenii Retim îi vedeai zilnic curățind orașul.

Iată ce spune domnul Ilie Crețu, pensionar, 72 de ani: ”Eu nu am văzut mai multe gunoaie pe străzi, așa cum am observat în ultimii doi-trei ani. Nu mai vorbesc de zona piețelor, a străzilor din jurul piețelor sau din cartierele mărginașe. Eu sunt pensionar și merg mult pe jos ca să fac mișcare și când îmi vizitez băiatul, dar și când mă duc la cumpărături sau în vizită la un prieten. E gunoi pe străzi. Unde e firma asta austriacă cu nume greu de pronunțat care mătură străzile? De ce nu le mătură…? Probabil ei se laudă că mătură străzile, dar noi nu îi vedem, iar orașul e mizer”.

Ce spune Brantner Timișoara?

Contactată societatea de salubrizare Brantner Timișoara, cu sediul în Giroc, strada Naturii nr. 6, tel: 0040 356 918, ni s-a răspuns că va trimite echipa să ridică covorul. În legătură cu măturarea străzilor, Brantner a explicat că există un grafic, care trebuie respectat. Oamenii sunt zilnic pe teren, curăță și mătură arterele orașului și adună gunoaiele, dar nu pot fi în toate cartierele în aceleași timp.

Comentarii

comentarii