Acasă Eveniment Un cunoscut om de afaceri din Banat, găsit mort în propria maşină

Un cunoscut om de afaceri din Banat, găsit mort în propria maşină

DISTRIBUIȚI

Un cunoscut om de afaceri din Reşiţa a fost găsit mort în propria maşină, într-o zonă cu multe serpentine şi râpe adânci. Familia anunțase dispariția bărbatului încă de vinerea trecută, iar descoperirea cadavrului a dat naștere la diverse scenarii.

Din primele date, se pare că lui Dumitru Șeicaru i s-ar fi făcut rău la volan, concluzie susținută de faptul că nu a existat nicio urmă de frânare la ieșirea de pe partea carosabilă, potrivit Reper24.

Omul de afaceri avea în Reșița un restaurant și al unei companii de panificație. Dispariția sa fot a fost anunțată de familie în urmă cu câteva zile, de atunci acesta fiind căutat atât de Poliție, cât și de rude și apropiați.

Pentru moment nu se cunosc circumstanțele în care Dumitru Șeicaru și-a pierdut viața, dar acesta era cunoscut cu probleme cardiace și diabet, iar în trecut a suferit un AVC.

UPDATE: Din primele date, se pare ca lui Dumitru Șeicaru i s-ar fi făcut rău la volan, concluzie susținută de faptul că nu a existat nicio urmă de frânare la ieșirea de pe partea carosabilă.

Comentarii

comentarii