Acasă Politica Un deputat ALDE cere bani de la primărie pentru deplasarea genialilor de...

Un deputat ALDE cere bani de la primărie pentru deplasarea genialilor de la „Grigore Moisil” la concursul NASA

619
DISTRIBUIȚI

Deputatul ALDE de Timiş, Marian Cucşa, spune că va cere bani de la CLT pentru susţinerea deplasării elevilor geniali de la „Grigore Moisil” la competiţia Zero Robotics, organizată de NASA, care are loc la finele lunii, la Boston (SUA)

”Am să solicit Consiliului Local, prin consilierul ALDE Timişoara Laura Chindriş să finanţeze această deplasare pentru a susţine performanţele lăudabile ale tinerilor de la liceul Grigore Moisil. Am citit în presă cum că guvernul ALDE-PSD nu susţine tinerii care performează şi am învăţat că atunci când vii cu orice fel de acuză trebuie să vii şi cu o soluţie. Drept urmare, consider că cea mai rapidă soluţie pentru a rezolva această problemă poate veni de la Primăria Timişoara, în subordinea căreia se şi află liceul Grigore Moisil. De asemenea, fac apel primarului Robu să convoace şedinţa de Consiliu Local în săptămâna în curs pentru a putea fi finanţată această deplasare în timp util. Vreau să menţionez faptul că în calitate de deputat voi analiza posibilitatea întocmirii unei legi care să oblige administraţiile locale să finanţeze performanţa tinerilor creativi şi talentaţi”, spune Marian Cucşa.

Între timp, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Timiş au anunţat că a fost adunată întreaga sumă necesară deplasării liceenilor noştri în SUA.

Comentarii

comentarii