Acasă Eveniment Un elev de 19 a fost găsit mort în camera sa de...

Un elev de 19 a fost găsit mort în camera sa de la internatul Liceului “Gheorghe Atanasiu” din Timişoara

394
DISTRIBUIȚI

Un elev de 19 ani din localitatea timişeană Nădrag a fost găsit mort, joi dimineaţă, de colegii săi de cameră de la internatul Liceului "Gheorghe Atanasiu" din Timişoara, Poliţia începând o anchetă în acest caz. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Marinela Hotico, a declarat că serviciul 112 a fost apelat, joi dimineaţă, de un tânăr care a anunţat că un coleg de cameră de la internatul Liceului "Gheorghe Atanasiu" din Timişoara este căzut lângă pat.
"La ora 07.05, a sunat un tânăr la serviciul 112 şi a anunţat că unul dintre colegii lui din camera de internat este căzut lângă pat. La faţa locului s-au deplasat echipe de poliţişti şi o ambulanţă. Medicii de pe ambulanţă au încercat să-l resusciteze pe tânăr aproape 45 de minute, dar fără rezultat. De asemenea, s-a constatat că pe corp tânărul nu avea urme de violenţă. Cauzele decesului vor fi stabilite după autopsie", a spus Marinela Hotico.
Potrivit sursei citate, poliţiştii au deschis o anchetă şi îi audiază pe colegii tânărului de 19 ani din localitatea Nădrag şi alte persoane din internat care îl cunoşteau. Surse apropiate anchetei au afirmat că băiatul ar fi venit la internat miercuri seara târziu şi ar fi mirosit a alcool.

Sursa: Mediafax

Comentarii

comentarii