Acasă Eveniment Un elev de la Liceul Sportiv Banatul din Timişoara şi-a împuşcat un...

Un elev de la Liceul Sportiv Banatul din Timişoara şi-a împuşcat un coleg

DISTRIBUIȚI

pistol cu gazeUn elev de clasa a VIII-a de la Liceul Sportiv Banatul din Timişoara a venit cu un pistol de airsoft la şcoală şi şi-a împuşcat un coleg.

Totul s-a întâmplat, ieri, chiar într-o clasă a liceului din Timişoara. Unul dintre elevi, care venise la şcoală înarmat cu un pistol de tip airsoft cu bile, s-a luat la ceartă cu un coleg, scrie antena3.ro.

La un moment dat, elevul înarmat a scos pistolul şi şi-a împuşcat colegul de mai multe ori.

Ceilalţi elevi i-au anunţat pe profesori, iar la rândul lor aceştia au anunţat Poliţia.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de Poliţie, iar agenţii au reuşit să recupereze pistolul. Elevul care şi-a împuşcat colegul a fost dus la audieri.

„În fapt, la data de 14 octombrie 2022, la o unitate școlară din Timișoara, în timpul pauzei de la ora 11:00, a avut loc o altercație între doi elevi, în vârstă de 15 și 16 ani, iar la un moment dat tânărul de 16 ani a scos de la brâu o armă tip airsoft, pe care a îndreptat-o către colegul său și a tras cu o bilă asupra sa”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Oamenii legii au deschis acum un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și l-au amendat pe copilul care deținea pistolul de airsoft cu 100 de lei. Mai mult, i-au confiscat arma de jucărie, dar și o cutie cu bile și un tub cu gaz.

 

Comentarii

comentarii