Acasă Actualitate Un film a devenit virat pe internet: ce le oferă primăria cetățenilor...

Un film a devenit virat pe internet: ce le oferă primăria cetățenilor care plătesc cele mai mari impozite din ţară ă VIDEO

DISTRIBUIȚI

gropi in micalacaUn film a devenit viral pe internet în această după-amiază. Consilierul local social-democrat, Beniamin Vărcuş a postat un film realizat în cartierul arădean Micălaca şi a arătat ce le oferă arădenilor Primăria condusă de Gheorghe Falcă, deşi plătesc printre cele mai mari impozite din România.

În spatele blocurilor, e plin de gropi şi noroi, iar în apropiere, plin de gunoaie. Oamenii străzii îi terorizează pe locatari şi îi atacă, fără ca cineva să ia vreo măsură pentru a-i proteja pe arădeni. Lângă blocuri a crescut vegetaţia, printre tufe fiind plin de gunoaie. În timp ce aceasta este realitatea cruntă, primarul Falcă visează la proiecte măreţe pentru Arad: capitală culturală, capitală verde, etc. În ultimii ani au fost realizate zeci de studii de fezabilitate, toate pe bani mulţi, dar în loc să se transforme în proiecte viabile şi să îmbunătăţească viaţa arădenilor, zac prin sertare. Arădenii au comentat la filmul devenit viral pe internet şi spun că nici în alte cartiere situaţia nu este mai bună. De exemplu, în Alfa, porcii se plimbă pe străzi, printre maşini.

 

Comentarii

comentarii