Acasă Eveniment Un fost șef din Politia Timiș, cercetat pentru uciderea din culpă a...

Un fost șef din Politia Timiș, cercetat pentru uciderea din culpă a unei femei

DISTRIBUIȚI

Colonelul in rezerva Gheorghe Surugiu, 57 de ani, care a condus Sectia 2 Politie Timisoara, mai multi ani, dar si sectiile 3 si 5, va fi cercetat pentru ucidere din culpa, dupa ce a provocat un accident rutier soldat cu moartea unei persoane. El a fost identificat ca fiind autorul accidentului mortal produs, in dimineata zilei de 7 ianuarie 2022, ora 6, pe DN 59.

Fostul politist a condus o autoutilitara pe DN 59, iar intre localitatile Jebel si Voiteg, la km 28+500, a surprins si accidentat o femeie in varsta de 46 de ani.

In urma impactului a rezultat decesul femeii. Dupa cum au dezvaluit politistii care au efectuat cercetarea la fata locului, femeia avea probleme psihice si mergea pe mijlocul strazii, iar inainte de a fi lovita de masina condusa de Gheorghe Surugiu, a fost evitata de mai multe autovehicule.

Din nefericire, echipajul medical sosit rapid la fata locului nu a mai reusit resuscitarea victimei, fiind declarat decesul. In cazul in care va fi gasit vinovat de ucidere din culpa, fostul ofiter de politie risca intre 1 si 5 ani de inchisoare, scrie impactpress.ro.

Comentarii

comentarii