Acasă Eveniment Un german a încurcat circulația tramvaielor și s-a ales cu mașina ridicată

Un german a încurcat circulația tramvaielor și s-a ales cu mașina ridicată

542
DISTRIBUIȚI

Ieri, 24 octombrie, în jurul orei 16.00, un cetățean german și-a lăsat automobilul Toyota parcat pe str. 1 Decembrie, foarte aproape de liniile de tramvai. Din cauza acestuia, circulația tramvaielor a fost blocată până când au ajuns polițiștii la fața locului și mașina a fost ridicată.

Polițiștii locali au întocmit pe numele neamțului un proces verbal de constatare a contravenției, aplicând sancțiunea maximă de 725 de lei și trei puncte de penalizare, conform OUG 195/2002. Autovehiculul a fost ridicat din dispoziția polițiștilor locali, de către lucrătorii SDM. Ulterior, cetățeanul german a declarat că nu a văzut că a parcat atât de aproape de liniile de tramvai.

„Poliția Locală Timișoara atrage atenția cetățenilor să fie atenți cu privire la modul în care opresc sau staționează, pentru a evita blocarea circulației mijloacelor de transport în comun sau accesul în curți, instituții, parcări, etc. Pentru astfel de situații sancțiunile sunt între 290 și 725 lei, în funcție de faptă oprire sau staționare, cu puncte penalizare la permis, fiind și numeroase cazuri în care autovehiculele sunt ridicate”, transmit autoritățile.

Comentarii

comentarii