Acasă Eveniment Un gorjean a blocat zeci de minute mașina pompierilor

Un gorjean a blocat zeci de minute mașina pompierilor

562
DISTRIBUIȚI

Șoferii nesimțiții care parchează ilegal, nu doar blochează traficul, dar pun în pericol și viețile oamenilor. În Timișoara sunt tot mai multe cazuri în care mașinile parcate ilegal au blocat intervenția ambulanțelor sau a autospecialelor de pompieri. Mașina din imagine, cu numere de Gorj, a blocat zeci de minute o mașină a pompierilor. Exasperați, cei de la ISU Banat au transmis următorul mesaj către șoferi:

”Dragi șoferi, vă rugăm să fiți atenți unde parcați! Neglijența dumneavoastră poate avea consecințe grave asupra vieții sau bunurilor semenilor noștri.

Această poză a fost făcută astăzi. Din fericire, pompierii militari se întorceau de la o intervenție, dar au așteptat nu mai puțin de 10 minute până au reușit să-și continue drumul.

Gândiți-vă doar un pic, ce s-ar fi întâmplat dacă pompierii ar fi mers la un incendiu, sau la un accident cu victime încarcerate?! Cineva ar putea să-și piardă bunurile agonisite de o viață, sau mai rău, o victimă ar putea să moară din cauza celor 10 minute de întârziere.

Vă rugăm, aveți grijă CUM și UNDE parcați! De asemenea, vă rugăm să ne acordați prioritate atunci când ne întâlniți în trafic!”

Comentarii

comentarii