Acasă Eveniment Un grup de țigani, care petreceau în mijlocul străzii, au bătut...

Un grup de țigani, care petreceau în mijlocul străzii, au bătut un polițist și un jandarm cu pumni, sticle și lopeți

9784
DISTRIBUIȚI

Un scandal monstru a avut loc duminică, pe strada Șezătorii din cartierul arădean Checheci, lăsându-se cu o bătaie în toată regula.

Un grup de aproximativ 15-20 de persoane de etnie romă au decis să petreacă în mijlocul străzii menționate, cu muzică și mult alcool.

Conform specialarad.ro, un apel la numărul de urgență 112 ar fi alertat autoritățile că, pe strada Șezătorii, nu se respectă condițiile de izolare și că un grup numeros de indivizi petrec în mijlocul străzii. La fața locului s-a deplasat o patrulă mixtă, formată dintr-un polițist și un jandarm, pentru a vedea exact despre ce este vorba. Odată ajunși la fața locului, oamenii legii au încercat să-i convingă pe petrecăreți să „spargă” șatra și să se întoarcă fiecare la casele lor, astfel de adunări fiind interzise prin ordonanță militară pe perioada situației de urgență.

Nici gând ca petrecăreții să se lase înduplecați de polițist și de jandarm, astfel că spiritele s-au încins și indivizii, cu mințile îmbibate bine în alcool, au început să-i înjure și chiar să-i bruscheze pe cei doi. Totul culminând cu o bătaie în toată regula, bătaie în care, din informațiile noastre, aceștia au fost luați la pumni, picioare, unul dintre ei fiind lovit și cu o lopată și chiar tăiat cu o sticlă.

Între timp, la fața locului au ajuns și alți colegi de-ai celor doi oameni ai legii, aceștia reușind să-i imobilizeze pe trei cei mai agresivi dintre scandalagii și să-i ducă la Secția 1 de Poliție din cartierul Aurel Vlaicu. Scandalagii nu s-au potolit nici în secția de Poliție, continuând cu injurii și amenințări cu moartea la adresa tuturor polițiștilor și jandarmilor prezenți.

În cele din urmă, scandalagii ar fi fost reținuți pentru 24 de ore și amendați pentru mai multe încălcări ale legii, printre care și pentru încălcarea Ordonanțelor Militare. Totodată, acestora le-au fost fost întocmite dosare penale pentru ultraj și, cel mai probabil, urmează să fie arestați preventiv.

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii