Acasă Eveniment Un hoț a spart sediul unui post de poliţie din Păuliș și...

Un hoț a spart sediul unui post de poliţie din Păuliș și a plecat îmbrăcat în uniforma unui agent

DISTRIBUIȚI

Un bărbat a reuşit să spargă sediul unui post de poliţie din judeţul Arad, după ce a escaladat clădirea. Hoțul a furat uniforma unui agent, a îmbrăcat-o și s-a făcut nevăzut.

Locuința de serviciu al Postului de Poliție Păuliș a fost spartă în noaptea de marți spre miercuri, relatează specialarad.ro.

Pentru că nu a reușit să forțeze ușa de la intrare, de la parter – acolo unde se află Postul de Poliție – făptașul s-a urcat pe acoperiș, ar fi îndepărtat țiglele și a pătruns astfel în locuința de serviciu a polițistului de la Postul de Poliție Păuliș. De aici a furat o uniformă de polițist și mai multe bunuri personale.

Hoțul a îmbrăcat uniforma și a plecat la plimbare pe străzi. Bărbatul de 36 de ani a fost prins de polițiști miercuri după-amiază într-un cartier din județ.

„La data de 4 octombrie, polițiștii din Păuliș au constatat că ușa de acces a Postului de Poliție prezintă urme de forțare, fără a se fi pătruns în post, iar, la etajul clădirii, s-ar fi pătruns prin acoperiș, în locuința de serviciu, de unde s-ar fi sustras o geacă de poliție și alte bunuri personale. În urma investigațiilor efectuate de polițiștii orașului Lipova, a fost identificat un bărbat, de 36 de ani, din Șiria, împotriva căruia urmează a fi luate măsurile legale. Polițiștii continuă documentarea infracțională a celui în cauză”, au transmis reprezentanții IPJ Arad.

Comentarii

comentarii