Acasă Eveniment Un incendiu a lăsat Spitalul de copii fără curent

Un incendiu a lăsat Spitalul de copii fără curent

502
DISTRIBUIȚI

Din cauza producerii unui incendiu la tabloul de distribuţie de joasă tensiune a postului de transformare nr. 51784 din Timişoara, ieri 19 aprilie, la ora 20.40, a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică a consumatorilor din zona Spitalului de copii precum şi iluminatul public.
Echipele Enel Distribuţie Banat au fost sesizate în urma unui apel primit de operatorii Call Center Banat şi au intervenit cu promptitudine pentru realimentarea consumatorilor afectaţi. În acest sens, postul de transformare menţionat a fost scos de sub tensiune, Spitalul de copii fiind alimentat imediat din sursa de rezervă prin funcţionarea automatizărilor de sistem iar restul consumatorilor, inclusiv iluminatul public, s-au repus sub tensiune, până la ora 21.40 , prin manevre manuale ale echipelor de intervenţie.
Situaţia semnalată a fost gestionată în totalitate cu operativitate de echipele de intervenţie Enel Distribuţie Banat, fără intervenţia pompierilor militari (Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă).
Având în vedere faptul că realimentarea consumatorilor precum şi repornirea iluminatului public au fost prioritare, la ora actuală se desfăşoară cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzei producerii incendiului.

Comentarii

comentarii