Acasă Eveniment Un jandarm a prins, în timpul său liber, un hoț care furase...

Un jandarm a prins, în timpul său liber, un hoț care furase mai multe obiecte dintr-o casă de pe Calea Șagului

2083
DISTRIBUIȚI

Marți, 31 martie, un jandarm din Gruparea Mobilă Timişoara, aflat în timpul său liber, a prins un hoț care a sustras mai multe bunuri dintr-o locuință. Jandarmul se afla în autoturismul său, pe o stradă situată în Calea Șagului din Timișoara, când a observat un bărbat care ieșea din curtea unei case, sărind gardul.

Bărbatul avea asupra sa mai multe bagaje voluminoase, motiv pentru care jandarmul i-a solicitat să se oprească. În acel moment, bărbatul a încercat să fugă, însă a fost prins în scurt timp și imobilizat de către jandarm. La fața locului a mai sosit un bărbat, un vecin care a fost martor la cele întâmplate.

Echipajul de intervenție al Grupării Mobile s-a deplasat la fața locului, identificându-l pe hoț: bărbat de 34 de ani, cu domiciliul în Reșița, județul Caraș-Severin. În bagajele bărbatului au fost găsite o combină cu boxe audio, un televizor și alte obiecte de uz casnic, bunurile sustrase din locuință.

„Persoana a fost predată polițiștilor din cadrul IPJ Timiș, împreună cu actele de sesizare, în vederea continuării cercetărilor”, transmite locotenent colonel Emilia Margareta Fînață, ofițerul de Informare, relații publice și cu publicul din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara.

Comentarii

comentarii