Acasă Eveniment Un magazin de îmbrăcăminte din zona Gh. Lazăr, suspendat de două ori...

Un magazin de îmbrăcăminte din zona Gh. Lazăr, suspendat de două ori în acest an

483
DISTRIBUIȚI

O societate comercială din Timișoara a fost suspendată pentru a doua oară în acest an de politiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială. Firma își desfășura activitatea într-un chioșc pentru care nu deținea documente de funcționare, în zona Gheorghe Lazăr. Măsurile luate au venit în urma controalelor realizate de polițiști în zonă, unde au mai fost găsite asemenea cazuri și în trecut.

Poliția locală explică, într-un comunicat, situația: „S-a constatat că după ce au fost sancționați pentru lipsă acord conform OG 99/2000, fiind efectuate și demersurile pentru demolarea chioșcului deținut, reprezentanții societății comerciale Adnana Al Style SRL și-au mutat magazinul la mica distanță de unde funcționa în ilegalitate, motiv pentru care a fost din nou sancționată pentru aceeași faptă, de două ori, propunându-se din nou suspendarea activității.”

Polițiștii reamintesc că societatea comercială a mai fost sancționată pentru comercializarea de diverse obiecte de îmbrăcăminte și lenjerie lângă parcarea unui supermarket, într-un chioșc din lemn, fără a deține acord de funcționare pentru desfășurarea exercițiilor comerciale din partea Primăriei Timișoara. Doar în acest an firma menționată a fost sancționată de cinci ori, cu până la 2000 de lei  de fiecare dată, suma maximă prevăzut de lege.

Verificările în cazul acestei societăți și a altora care sfidează legislația în vigoare, neținând cont de faptul că este nevoie de aviz, vor continua. Pe acestea, Poliția Locală Timișoara le avertizează că riscă sancțiuni și chiar suspendarea activității.

Comentarii

comentarii