Acasă Actualitate Un master nou la Facultatea de Management în Producţie şi Transporturi a...

Un master nou la Facultatea de Management în Producţie şi Transporturi a UPT

1249
DISTRIBUIȚI

Universitatea Politehnica din Timişoara vine cu un nou master la Facultatea de Management în Producţie şi Transporturi – MANAGEMENTUL ORGANIZAŢIILOR PUBLICE, care li se adresează absolvenţilor ciclului de licenţă din cadrul domeniului de studii Ştiinţe Administrative şi angajaţilor instituţiilor şi organizaţiilor publice care doresc să se specializez în domeniul Ştiinţelor Administrative.

Durata studiilor este de 2 ani (4 semestre), 120 credite ECTS, cu forma de învăţământ cu frecvenţă, şi limba de predare a programului în română.

Misiunea programului de studii este de a forma specialişti în domeniul Ştiinţe Administrative ce deţin competenţe deosebite în managementul organizaţiilor publice.

Obiectivul programului este de a asigura pregătirea aprofundată în domeniul Ştiinţe Administrative, prin însuşirea de cunoştinţe noi, moderne şi interdisciplinare, de actualitate necesare profesioniştilor din instituţii şi organizaţii publice, răspunzând astfel unei nevoi reale de specialişti cu studii superioare în acest domeniu.

Disciplinele cuprinse în planul de învăţământ sunt: Guvernanţa modernă. Principii şi modele; Acte şi proceduri administrative; Managementul finanţelor publice; Contabilitate, control şi audit; Dezvoltare sustenabilă şi leadership; Deontologie în organizaţiile publice; Managementul proiectelor de investiţii; Imaginea şi reputaţia online şi offline a organizaţiei publice.

Pentru acest an sunt disponibile 10 locuri fără taxă şi 20 locuri cu taxă. Pentru înscriere sunt necesare: diploma de licenţă, concurs de admitere pe bază de dosar şi interviu (media de admitere = 50% media examenului de diplomă/licenţă + 40% nota la interviu + 10% coeficientul k (cu valori între 0 şi 5 funcţie de domeniul de licenţă absolvit de candidat)).

Informaţii admitere: http://mpt.upt.ro/admitere/admitere-master.html

Comentarii

comentarii