Acasă Eveniment Un McLaren 600 LT cu numere false, condus de un austriac drogat,...

Un McLaren 600 LT cu numere false, condus de un austriac drogat, oprit de polițiștii Biroului Rutier pe Calea Romanilor

DISTRIBUIȚI

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit în trafic, sâmbătă seara, pe Calea Romanilor din Arad, un autoturism marca McLaren, model 600 LT, al cărui preț de pornire este – potrivit site-urilor de specialitate – aproximativ 260.000 de dolari, neînmatriculat și având aplicate plăcuțe de înmatriculare ce aparțineau altor două mașini, scrie specialarad.ro.

Mai mult de atât, cel aflat la volanul mașinii sport, un cetățean austriac în vârstă de 44 de ani, consumase droguri.

În urma testării cu aparatul DrugTest a reieșit că „șoferul” ar fi consumat cocaină. Polițiștii Biroului Rutier au indisponibilizat autoturismul marca McLaren, în timp ce cetățeanul austriac a fost condus la Unitatea de Primire Urgențe Arad pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor consumate.

„La data de 2 martie a.c., în jurul orei 22.58, polițiștii Biroului Rutier au depistat un bărbat de 44 de ani, cetățean austriac, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Romanilor. Din verificări a reieșit că autoturismul nu este înmatriculat, iar numărul de înmatriculare aplicat pe autoturism este fals. Testarea cu aparatul din dotare a indicat posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii cu exactitate a consumului substanțe interzise. Bărbatul este cercetat penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul cu număr de înmatriculare fals”, au transmis reprezentanții IPJ Arad.

Comentarii

comentarii