Acasă Actualitate Un medic de la Spitalul Județean Timișoara confirmat cu coronavirus

Un medic de la Spitalul Județean Timișoara confirmat cu coronavirus

12407
DISTRIBUIȚI

Tăvălugul Covid19 a început să izbească brutal și în sistemul medical din Timișoara. Luni a fost confirmată cu coronavirus o asistentă de la UPU a Spitalului Județean Timișoara, iar marți, un medic.

Totuși autoritățile medicale susțin că situația este sub control. Domnul doctor a fost la Arad unde a făcut consultații și în urmă cu două săptămâni și în urmă cu o săptămână.

La Spitalul Județean Timișoara toți medicii poartă echipament de protecție mănuși, mască chirurgicală, halate de unică folosință sau chiar vizier, când e cazul.

Medicul era asimptomatic a fost doar o zi la serviciu. Colegii lui nu sunt considerați contacte directe, fiindcă au purtat echipamente de protecție, dar totuși sunt izolați la domiciliul două săptămâni.

Medicul nu s-a simțit bine și a fost trimis acasă. Imediat a fost testat și a ieșit pozitiv.  Acum este într-o stare bună și își dorește să vină la lucru. Ceilalți medici care nu au fost în contact cu el vin în continuare la serviciu și își fac datorie. Situația este sub control la Spitalul Județean Timișoara.

Din păcate, de la București s-a impus cenzură totală în ceea ce privește  cazurile de infectare cu Covid19 în teritoriu, iar DSP Timiș nu poate da nicio informație.

Comentarii

comentarii