Acasă Eveniment Un medic stomatolog din Timișoara s-a sinucis. A lăsat un mesaj sfâșietor...

Un medic stomatolog din Timișoara s-a sinucis. A lăsat un mesaj sfâșietor soției sale, pe Facebook

1313
DISTRIBUIȚI

Un medic stomatolog din Timișoara și-a pus capăt zilelor azi, după ce a postat un mesaj lung adresat soției sale. Cei doi aveau împreună un copilaș însă relația lor era pe punctul de a se sfârși. Bărbatul în vârstă de 39 de ani, medic stomatolog în Timișoara, și-a luat viața marți după-amiază, în casa în care locuia împreună cu soția și cu băiețelul de doar câțiva ani. A fost găsit fără suflare chiar de soție, cu o funie largă în jurul gâtului și cu venele tăiate la ambele mâini. Se pare că a încercat să se spânzure, dar nu a reușit, așa că a decis să-și taie venele la ambele mâini.

Bogdan Chișevescu a fost un medic dentist respectat în comunitatea din Timișoara. Cei care îl cunosc spun că își făcea meseria cu pasiune și că era unul dintre cei mai buni stomatologi din oraș. Lucra împreună cu soția la un cabinet, a fost și asistent universitar, însă în ultimele luni se pare că nu se mai înțelegea cu soția lui, căreia i-a lăsat un mesaj uriaș de adio pe Facebook.

În postare, bărbatul a detaliat felul în care relația lor s-a deteriorat și o învinovățește pe femeie că își dorea să își refacă viața fără el. „Mie ce îmi mai rămâne? Să mă uit la tine cum îți neglijezi familia pe care tu nu o mai sprijini deloc pentru că ești prea ocupată să te distrezi? Chiar crezi că sunt atât de prost? Dragostea și altruismul au niște limite. E momentul ca și eu să fiu egoist, pentru că nu mai pot suferi mai mult de atât! Viața mea a devenit un chin înfiorător!”, a scris bărbatul într-o postare publică pe Facebook, scrie libertatea.ro.

Comentarii

comentarii