Acasă Eveniment Un mire a plătit cocaina împărțită nuntașilor

Un mire a plătit cocaina împărțită nuntașilor

DISTRIBUIȚI

Un tânăr din Lugoj a fost condamnat la închisoare cu executare după ce polițiștii și procurorii au descoperit că se ocupa cu traficul de droguri de mare risc.

Individul, care deținea un bar mobil și participa la diverse evenimente, a vândut de mai multe ori cocaină colaboratorilor poliției. La sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut, procurorii și polițiștii antidrog au descins la locuința lui Cătălin Mihăescu și au ridicat un cântar, dar și mai multe plicuri cu cocaină și „cristal”, un alt drog extrem de periculos. Unul dintre martorii în dosar a declarat în fața judecătorilor că știa faptul că barmanul se ocupă cu traficul de droguri, în special cocaină, dar și ”cristal”, droguri pe care le vindea în general în doze mici consumatorilor din Timișoara și Lugoj.

Lugojeanul avea un bar mobil cu care se deplasa la diferite evenimente (nunți, botezuri etc.) sub pretextul căruia vindea, pe lângă băuturi, și droguri. De asemenea, martorul cu identitate protejată a susținut că Mihăescu vindea droguri și în cercul său de prieteni, iar o parte dintre substanțele ilegale le deținea la o locuință din Lugoj.

Audiat în cadrul procesului, Cătălin Mihăescu a recunoscut comiterea faptelor, arătând că anul trecut, în luna noiembrie, a fost la nunta unui individ unde a consumat pentru prima dată cocaină și, pentru că i-a plăcut, a cumpărat de trei ori câte un gram cu suma de 500 lei/gram și ocazional a oferit și unor prieteni din acest drog, fără a face vreun profit. Inculpatul a mai arătat că nu este dealer de droguri, ci doar a oferit ocazional prietenilor din „marfă”.

Lugojeanul a susținut că la nunta sa care a avut loc în luna noiembrie nu a vândut sau oferit el cocaină oaspeților, însă i-a dat bani unui individ care a împărțit drogul oaspeților în sală. Judecătorii timișoreni au decis ca Mihăescu să stea după gratii trei ani și jumătate pentru trafic de droguri de mare risc în formă continuată. Sentința nu este definitivă.

Sursa: lugojinfo.ro

Comentarii

comentarii