Acasă Actualitate Un Neozeelandez norocos a câștigat 15 milioane USD la loterie

Un Neozeelandez norocos a câștigat 15 milioane USD la loterie

DISTRIBUIȚI

Sâmbăta trecută, un jucător de loto a marcat extragerea Lotto Powerball de 24 milioane NZD (15 milioane USD) din Noua Zeelandă. Este unul dintre cele mai mari scoruri ale acelei loterii și al 17-lea milionar instant pe care l-a produs țara prin loterie anul acesta.

Câștigătorul, care nu s-a prezentat încă pentru a revendica premiul, a cumpărat biletul de la un magazin alimentar din orașul New Plymouth. Proprietarul magazinului alimentar care l-a vândut știe ce ar face dacă ar câștiga.

Sewak Singh a declarat pentru presa Stuff că, dacă ar câștiga la loterie, ar investi banii în comunitatea locală. Un alt angajat, Jassi Singh, ar putea obține un bonus frumos dacă persoana pe care a pariat să câștige la loterie câștigă.

Cel mai mare premiu pentru Taranaki

Premiul de 15 milioane USD este o combinație a două premii diferite. Unul este de 1 milion NZD (620.900 USD) din Prima Divizie Lotto, iar al doilea este de 23 milioane NZD (14,28 milioane USD) de la extragerea Powerball.

Taranaki se află în partea de vest a Insulei de Nord a Noii Zeelande. Populația este de aproximativ 127.300, dintre care 87.700 locuiesc în New Plymouth.

Până în prezent, nimeni din Taranaki nu a câștigat vreodată un premiu de loterie atât de mare ca acesta. Singh a subliniat că au fost unii jucători care au câștigat 10.000 NZD (6.200 USD) sau mai puțin. Dar nimeni nu a luat niciodată jackpot-ul principal.

Este posibil ca noul câștigătorul să nu fie nici măcar din Taranaki, deoarece zona primește o mulțime de vizitatori din alte regiuni ale țării și din alte părți. Totuși, dacă ar fi fost local, Jassi Singh ar putea avea ocazia să trăiască un vis.

Unul dintre clienții săi obișnuiți a cumpărat un bilet înainte de marea extragere. Când a vorbit cu Singh despre ce s-ar putea întâmpla dacă femeia neidentificată câștigă, ea a spus clar că există un plan în vigoare.

Acel individ a promis că o va duce pe Jassi la o întâlnire spectaculoasă. Ar merge în Dubai pentru a lua masa într-un restaurant cu stele Michelin, cel mai probabil călătorind cu prima clasă. De asemenea, probabil că s-ar caza la unul dintre cele mai bune hoteluri din Dubai, posibil Royal Bridge Suite, care cere 30.000 NZD (18.609 USD) pe noapte.

Jassi speră că viitoarea lui întâlnire este câștigătoare, dar nu știe sigur. Dacă este, el va aștepta sosirea ei la magazin.

Ai grijă la escrocherii!

Escrocheriile la loterie sunt printre cele mai vechi trucuri atunci când vine vorba de comiterea fraudelor. În ciuda prevalenței poveștilor de groază, mulți oameni continuă să se îndrăgostească de ele.

Poliția din Jamaica tocmai a arestat un inel de înșelătorie care opera prin intermediul loteriei săptămâna trecută, cel mai recent dintr-o linie continuă de fraudă în spațiul jocurilor de noroc care lovește industria din toate unghiurile. Departamentul de Justiție al SUA a declarat că victimele din țară au primit apeluri telefonice pentru a le informa că au câștigat premii în bani de peste 1 milion de dolari, dar că ar trebui să plătească taxe pentru a-și revendica câștigurile.

Țintele s-au îndrăgostit de el, transformându-se în victime. Li s-au dat instrucțiuni despre cum – și cui – își puteau transfera banii prin transferuri bancare și servicii de transmitere de bani.

Procuratura mai susținea că unele victime au fost nevoite să achiziționeze electronice și alte articole scumpe, iar apoi să le trimită la adresele conspiratorilor. Acele persoane au vândut bunurile înainte de a trimite banii în Jamaica.

Creierul din spatele acestei înșelătorii, Anthony Stewart, a apărut deja în fața unui judecător, după ce a fost extrădat din țara sa natală în SUA în septembrie. Alți membri ai bandei continuă să cadă, poliția arestând un alt criminal legat de grup în weekendul trecut.

Joacă și tu la cel mai mare operator legal de păcănele din țară: https://www.princesscasino.ro/

Comentarii

comentarii