Acasă Eveniment Un nepalez a ajuns în comă la un spital din Timișoara după...

Un nepalez a ajuns în comă la un spital din Timișoara după ce a fost împins, a căzut și s-a lovit la cap

DISTRIBUIȚI

Un nepalez a ajuns în comă la un spital din Timișoara după ce un conațional l-a împins și acesta a căzut și s-a lovit puternic la cap. Momentan autorul nu a fost găsit de autorități.

Timișoara – un bărbat, cetățean nepalez, a fost transportat la spital în comă. În urma unui conflict spontan, bărbatul, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a încercat să-l lovească pe un conațional, însă acesta l-a împins, cel în cauză căzând și lovindu-se în zona capului de tocul unei uși.

Ulterior, bărbatul a acuzat stări de rău si a fost transportat la spital. Ambii locuiau într-un imobil din Timișoara, fiind angajati la o societate comercială din localitate.

”La data de 17.11.2022, în jurul orei 01:15, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că la Spitalul Municipal din Timişoara se află o persoană agresată. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă fiind vorba de un tânăr, în vârstă de 26 de ani, cetăţean străin. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta ar fi avut o altercaţie cu un alt cetăţean străin în timp ce se aflau într-un imobil de pe strada 1 Decembrie din Timişoara. În timpul altercaţiei, tânărul în vârstă de 26 de ani, ar fi căzut şi s-ar fi lovit la cap, în acest moment aflându-se la spital pentru îngrijiri medicale”, precizează IPJ Timiş.

Poliţiştii l-au identificat pe celălalt bărbat, în vârstă de 22 de ani, în prezent acesta aflându-se la audieri.

Cei doi cetăţeni care s-au bătut sunt din Nepal şi au venit la muncă la Timişoara.

 Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

Comentarii

comentarii