Acasă Actualitate Un nou computer tomograf, cu finanţare de la CJ Timiş, va ajunge...

Un nou computer tomograf, cu finanţare de la CJ Timiş, va ajunge la Spitalul Judeţean Timişoara

618
DISTRIBUIȚI

Spitalul Județean Timișoara primeşte un nou tomograf, în valoare de aproape 3,5 milioane de lei, în urma unei finanţări acordate de Consiliul Judeţean Timiş. Documentele de achiziţie au fost semnate la sediul autorităţii judeţene, luni.

Consiliul Județean Timiș achiziţionează un computer tomograf performant care va fi folosit în diagnosticarea pacienţilor de la Spitalul Județean Timișoara. Valoarea acestuia este de 3,35 milioane de lei, bani fiind obținuți de unitatea medicală în urma unei rectificări bugetare.
În cursul dimineții de luni s-a semnat contractul pentru achiziționarea sa prin procedura simplificată. Aparatul va ajunge la Timișoara în următoarele două săptămâni și va funcționa, în condiții speciale, în curtea unității sanitare.

„Va fi de real ajutor medicilor și, implicit, pacienților în lupta împotriva Covid – 19, dar și un sprijin important și după terminarea acestei crizei. Cu această investiție, CJ Timiș se apropie de 30 de milioane de lei date domeniului medical din județ doar în primele 5 luni ale acestui an!”, a anunţat Călin Dobra, preşedintele CJ Timiş.

Comentarii

comentarii