Acasă Eveniment Un nou episod al aventurilor unei tinere din Arad. După ce a...

Un nou episod al aventurilor unei tinere din Arad. După ce a făcut plajă pe șalupa Poliției Locale, a fost surprinsă sustrăgând haine dintr-un magazin din centrul Timișoarei

DISTRIBUIȚI

Neputința autorităților și lacunele legislative duc la producerea de evenimente ciudate. Un asemenea caz se desfășoară zilele acestea la Timișoara.

Marți seara, polițiștii locali aflați, în jurul orei 19.00, în acțiune de patrulare în parcurile de pe malurile Canalului Bega, au observat o tânără de 24 de ani, din județul Arad, care era întinsă aproape dezbrăcată pe ambarcațiunea Poliției Locale acostată la cheu lângă vaporetto, în zona Catedralei Mitropolitane. Femeia a fost dusă la sediul instituției în vederea identificării și întocmirii documentației întrucât asupra sa au fost găsite substanțe ce fac parte din categoria celor interzise. Tânăra are este incoerent, iar cazul a fost transmis Biroului de Combatere a Criminalității Timișoara în vederea continuării cercetărilor.

Miercuri seara, puțin înaintea orei 19.00, femeia a fost, din nou, surprinsă de polițiștii locali, din nou, în apropierea șalupei instituției. Supărată că bronzatul i-a fost întrerupt cu o seară înainte și că de această data erau mai mulți ochi în zonă, nemaiavând posibilitatea să stea la soare, femeia a aruncat cu un lichid și o lumânare asupra ambarcațiunii.

”Cel mai probabil lichidul era doar loțiune de plajă pentru că nu mirosea a substanță inflamabilă. Femeia a fost observată de agentul de pază de la STPT, care își desfășoară serviciul în apropiere. Polițiștii  locali s-au deplasat imediat la fața locului și au solicitat, prin intermediul numărului de urgență 112 un echipaj al Ambulanței pentru a fi transportată din nou la Spitalul de pe Str. I. Văcărescu. Reamintim că aseară aceasta a fost depistată pe șalupa Poliției Locale îmbrăcată sumar, incoerentă și cu substanțe ce păreau a face parte din categoria celor interzise asupra sa. Ea a fost predată la Spitalul de pe Văcărescu”, a transmis Poliția Locală Timișoara.

Tânăra nu a stat prea mult la Văcărescu, iar cei de la BCC Timișoara nu au anchetat-o prea mult. Așa se face că în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 04.00, polițiștii locali au fost sesizați de către colegii de la Monitorizare Video că o persoană a forțat ușa magazinului de produse vestimentare de lângă McDonald’s, în Piața Victoriei. Polițiștii au trecut la verificări și au depistat persoana care a pătruns în incinta acestuia. ”Nu mică le-a fost mirarea când au constatat că tânără este nimeni alta decât cea care cu câteva zile înainte a făcut plajă pe șalupa Poliției Locale și ulterior a aruncat cu un lichid asupra ambarcațiunii. De această dată tânăra a sustras din magazin un tricou. Polițiștii locali au predat-o pe femeia de 24 de ani din Arad polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, transmite Poliția Locală.

Așteptă, cu nerăbdare, noile aventuri ale tinerei din Arad, povestite de polițiștii locali din Timișoara.

Comentarii

comentarii