Acas─â Actualitate Un nou focar de coronavirus a fost depistat la Honeywell Lugoj

Un nou focar de coronavirus a fost depistat la Honeywell Lugoj

1477
DISTRIBUIȚI

Cel pu┼úin cinci cazuri de COVID – 19 au fost depistate la angaja┼úi ai unei fabrici din Lugoj, jude┼úul Timi┼č. Direc┼úia de S─ân─âtate Public─â a demarat o anchet─â epidemiologic─â ┼či se fac teste pentru a se depista dac─â ┼či al┼úi angaja┼úi sunt infecta┼úi.

Cinci salaria┼úi ai fabricii Honeywell din municipiul Lugoj au fost depista┼úi cu COVID – 19, ace┼čtia au fost testa┼úi ├«ntr-o re┼úea privat─â de s─ân─âtate.

Direc┼úia de S─ân─âtate Public─â Timi┼č a ├«nceput o anchet─â epidemiologic─â ┼či urmeaz─â s─â impun─â m─âsuri pentru evitarea r─âsp├óndirii virusului in interiorul fabricii. De asemenea, se fac teste pentru a depista dac─â ┼či al┼úi angaja┼úi ai firmei au fost infecta┼úi cu SARS CoV 2.

├Än jude┼úul Timi┼č, p├ón─â mar┼úi, erau confirmate ┼čapte focare de coronavirus, ├«n mai multe spitale, localit─â┼úi ┼či firme. Focarele de COVID de la Smithfield (sunt 174 de cazuri confirmate), Spitalului privat Premiere (6 cazuri), Spitalul de Psihiatrie din G─âtaia (12 cazuri), fabrica Zoppas din S├ónnicolau Mare (3 cazuri), comuna Gottlob (11 cazuri) ┼či centrul medical OncoHelp (10 cazuri) sunt sub supravegherea Direc┼úiei de S─ân─âtate Public─â Timi┼č.

La nivelul judetului, la ultima informare, de marţi, au fost raportate 61 de noi cazuri de infectare cu coronavirus.

Comentarii

comentarii