Acasă Actualitate Un nou proiect Erasmus! UVVG Arad – acord de cooperare cu Universitatea...

Un nou proiect Erasmus! UVVG Arad – acord de cooperare cu Universitatea Dubnica, din Slovacia

DISTRIBUIȚI

Universitatea de Vest “Vasile Goldiș” din Arad, a primit vizita delegației Universității Dubnica, din Slovacia, formată din Prof. Tomas Lengyelfalusy-Rector și Prof. Miroslav Skoda-Prorector pentru Cooperare Academică, luni. Vizita a avut ca scop semnarea acordului de cooperare dintre cele două universități.

În cadrul întâlnirii, au fost stabilite direcțiile de cooperare: publicarea de articole științifice, schimburi de bune practici, organizare și participare la conferințe de specialitate și schimburi academice, prin programul ERASMUS PLUS.

Delegația s-a întâlnit cu conducerea Universității, decanii facultăților de Științe Economice, Informatică și Inginerie, Științe Socio-Umane și Educație fizică și Sport, precum și cu Departamentul de Relații Internaționale.

Rectorul U.V.V.G. Arad, Prof. Univ. Dr. Habil. Coralia Cotoraci : „Ne-am bucurat mult de vizita dlui. rector Lengyelfalusy și de a prietenului și colaboratorului nostru, prof Miroslav Skoda, prorector al acestei universități private din Slovacia. Este o colaborare de 21 de ani, concretizată până acum în participarea la conferințe și workshop-uri de ambele parți, la nivelul Facultății de Științe Economice, Informatică și Inginerie, pe care o extindem, și la Facultatea de Științe Socio-Umaniste, Educație fizică și Sport. Sunt mândră să văd o colaborare universitară, care durează și se menține atât de frumos peste ani!”

 

 

Comentarii

comentarii