Acas─â Eveniment Un pacient a provocat un incendiu la Spitalul de Psihiatrie Arad. Mai...

Un pacient a provocat un incendiu la Spitalul de Psihiatrie Arad. Mai multe persoane au fost evacuate

554
DISTRIBUIȚI

Un incendiu a izbucnit la Spitalul de Psihiatrie Arad, noaptea trecut─â, iar pompierii ajun┼či la fa┼úa locului au evacuat mai multe persoane, dintre care ┼čase au fost transportate la spital cu u┼čoar─â intoxica┼úie cu fum. Focul a fost provocat de un pacient internat ├«n aceast─â unitate medical─â. 

ÔÇŁLa ora 04:24 s-a primit pe SNAU 112 un apel despre un incendiu provocat de un pacient ├«ntr-un salon al Spitalului de Psihiatrie din Arad. La interven┼úie s-au deplasat dou─â autospeciale de stingere  (A5003, A9000), descarcerarea u┼čoar─â,  SMURD TIM Arad, SMURD EPA Vladimirescu ┼či SMURD EPA Curtici,  cu un total de 18 subofi┼úeri ┼či trei ofi┼úeri.  ├Än momentul sosirii echipajelor de interven┼úie incendiul se manifesta ├«ntr-o rezerv─â a spitalului cu degajarea mare de fum ┼či posibilitatea de extindereÔÇŁ, transmite ISU Arad.

O parte dintre pacien┼úi s-au autoevacuat, iar al┼úii au fost evacua┼úi de pompieri. ┼×ase persoane au fost transportate la UPU Arad av├ónd intoxica┼úie cu fum.

ÔÇŁO parte a pacien┼úilor, aproximativ 15 persoane, s-au autoevacuat. Pompierii Deta┼čamentului Arad au evacuat al┼úi 6 pacien┼úi ┼či 3 cadre medicale. Echipajul SMURD TIM a evaluat persoanele evacuate din care 6 au fost transportate la UPU Arad (3 pacien┼úi ┼či 3 cadre medicale), to┼úi ├«n stare bun─â cu u┼čoar─â intoxaca┼úie cu fumÔÇŁ, mai transmite ISU Arad.

Incendiul a fost lichidat dup─â aproximativ 20 minute la ora 04.48 f─âr─â a se extinde.

Comentarii

comentarii