Acasă Actualitate Un pacient de 27 de ani din Caraş-Severin, vindecat de coronavirus, externat...

Un pacient de 27 de ani din Caraş-Severin, vindecat de coronavirus, externat din Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara

1238
DISTRIBUIȚI

Un pacient de 27 de ani din judeţul Caraş-Severin, confirmat cu coronavirus şi internat în Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, a fost externat luni seară, după ce a avut două teste negative. Acesta este cel de-al 14-lea pacient externat din spitalul de la Timişoara şi considerat vindecat.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică din judeţul Caraş-Severin, primul pacient din acest judeţ confirmat cu coronavirus, un tânăr de 27 de ani, angajat la un mare retailer din municipiul Reşiţa, a fost considerat vindecat şi a fost externat.

”Primul pacient din Caraş-Severin confirmat cu coronavirus – tânărul reşiţean de 27 de la un mare retailer din municipiu – a fost externat în această seară de la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş din Timişoara. În urma ultimului buletin de analize ieşit negativ, medicii considerând că-l pot lăsa acasă. A fost adus la domiciliu, tot în această seară, cu o autoutilitară a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin.  El va rămâne acasă, în autoizolare, timp de două săptămâni, după care medicii vor decide definitiv dacă va putea ieşi în comunitate”, transmite DSP Caraş-Severin.

Acesta este pacientul cu numărul 14 considerat vindecat şi externat de la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” dn Timişoara.

Grupul de Comunicare Strategică confirmă, însă, doar 9 cazuri de vindecare, din totalul de 168 de pacienţi infectaţi cu coronavirus.

Comentarii

comentarii