Acasă Eveniment Un pakistanez a atacat un bărbat în Gara CFR din Arad. Victima...

Un pakistanez a atacat un bărbat în Gara CFR din Arad. Victima are nevoie de până la 10 zile de îngrijiri medicale

DISTRIBUIȚI

Un cetăţean pakistanez a lovit cu pumnii şi picioarele un bărbat de cetăţenie română, în Gara CFR din Arad. Victima are nevoie de îngrijiri medicale până la 10 zile, iar agresorul a fost reţinut de poliţişti, fiind cercetat pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

”În fapt s-a reţinut că, la data de 09.04.2024, în jurul orelor 12:30, persoana vătămată R.M.A., în timp ce se afla pe platoul din faţa Gării CFR din mun. Arad, a fost agresat fizic de inculpatul B.Z. (cetăţean pakistanez), acesta lovindu-l cu pumnii la nivelul capului şi corpului, persoana vătămată suferind leziuni traumatice cuantificate în 8-10 zile de îngrijiri medicale, conform constatărilor preliminare făcute de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Arad. De asemenea, ca urmare a acestor acte de violenţă a fost tulburată ordinea şi liniştea publică”, se arată într-un comunicat de presă, de miercuri, al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

Cetăţeanul pakistanez a fost reţinut 24 de ore pentru infracţuni de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Pe numele lui a fost formulată o propunere de luare a măsurii arestului preventiv, propunerea fiind înaintată Judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad.

Comentarii

comentarii