Acasă Eveniment Un pescar din vestul țării a murit tăiat de elicea bărcii, în...

Un pescar din vestul țării a murit tăiat de elicea bărcii, în Deltă, încercând să-l imite pe Leonardo di Caprio, în Titanic

1420
DISTRIBUIȚI

Un pescar din Arad a murit tăiat de elicea bărcii, în Deltă, încercând să-l imite pe Leonardo di Caprio, în Titanic. Prietenii lui au căzut şi ei din barcă, fiind răniţi.

Duminică de dimineaţă, în jurul orei 10:00, un bărbat de 39 de ani, din Arad, şi-a pierdut viaţa după ce a căzut sub barca în care se afla la pescuit şi fost tăiat de elicea acesteia.

Acesta, împreună cu încă doi prieteni, se afla în Delta Dunării, pentru pescuit, fiind cazaţi la o pensiune din Murighiol. În cursul dimineţii au plecat către zona de pescuit, trecând de lacul Uzlina, undeva pe lacul Isac. Barcagiu era chiar proprietarul pensiunii, doi turişti stăteau la mijlocul bărcii, iar cel care avea să îşi piardă viaţa, în partea din faţă, scrie Tulcea Noastră.

La un moment dat, cel din față s-a ridicat în picioare şi, în glumă, a încercat să pozeze în postura actorului Leonardo di Caprio, din filmul Titanic, ridicându-se drept şi cu mâinile întinse în lateral. Pentru că s-a ridicat brusc, barca a intrat în balans şi toţi cei trei turişti au căzut în apă.

Cei doi de la mijlocul bărcii au căzut pe laterale, dar cel din faţă a căzut exact sub ambarcaţiune şi a fost tăiat pe burtă de elice, fiindu-i provocată o rană de 20 de centimetri. Practic, omul a fost eviscerat.

A fost scos din apă şi dus la mal, unde un echipaj de ambulanţă cu medic a aplicat protocolul de resuscitare. Din nefericire, pentru arădeanul de 39 de ani nu s-a mai putut face nimic, chiar dacă cei de pe ambulanță au aplicat manevre de resuscitare aproape două ore. Bărbatul fusese preluat de medici în stop cardio respirator și în șoc hipotermic, iar medicul prezent la fața locului a declarat decesul.

Poliţia a preluat cazul şi a deschis un dosar penal pentru omor din culpă.

Comentarii

comentarii