Acasă Actualitate Un pod din Banat, în pericol de prăbușire

Un pod din Banat, în pericol de prăbușire

DISTRIBUIȚI

Încă un pod din România este în pericol să se prăbuşească. Podul se află într-o localitate din Caraş Severin, pe un drum comunal, şi are probleme de rezistenţă de mai mult timp. Autorităţile nu au luat însă nicio măsură. Până acum, când podul s-a înclinat brusc.

În imagini se vede cum unul dintre picioarele care susţin construcţia este deplasat destul de mult, iar asfaltul a crăpat.

Din fericire, nimeni nu se afla pe pod în momentul ruperii, iar circulaţia a fost însă interzisă până când situaţia va fi remediată.

Se pare că au fost probleme de-a lungul timpului cu acest pod. Din fericire nu se afla nimeni pe pod când s-a inclinat piciorul.

”Astăzi în jurul orei 13 organele locale s-au sesizat cu privire la faptul că unul dintre pilonii podului din apă a cedat și s-a înclinat. Imediat a fost convocat serviciul local pentru situații de urgență au mers la fața locului și au făcut constatările necesare.

De când sunt eu prefect nu a fost nicio sesizare în legătură cu acest pod. Știam de existența podului, dar nu și de problemele cu acel pilon.

Până vom remedia problemele oamenii au o altă alternativă de circulație” a spus Ioan Dragomir, prefect Caraș Severin, la Antena 3.

Comentarii

comentarii