Acasă Actualitate Un regal menit să îmbine mâncarea bună cu recoltele viilor de pe...

Un regal menit să îmbine mâncarea bună cu recoltele viilor de pe dealurile Silagiului Buziaș

DISTRIBUIȚI

Unul dintre cele mai frumoase evenimente de sărbătorire a toamnei din proximitatea Timișoarei va avea loc în acest weekend lângă Buziaș,  la Crama Agape artă&natură de pe dealurile Silagiului.

Într-un regal menit să îmbine mâncarea bună cu recoltele viilor din zonă, organizatorii evenimentului doresc să ofere celor prezenți o experiență complexă, folosind atât elemente de gastronomie, cât și plăcerea de a petrece timp în natură sau de a asculta muzică bună.

Oaspeții se vor putea bucura de un meniu complex alcătuit de Ciprian Spancioc, Jurja Răzvan, Vidican Raul și Marton Adalbert – trei bucătari și un producător de vin – care promit să folosească focul spre încântarea gusturilor.

Călătoria va începe la ora 12,00 și va fi însoțită pe tot parcursul zilei de muzică live, de CabS Cabernet Sauvignon și Syrah, de RisPetNat și Kula sau Nichi rose.

Conceptul evenimentului pleacă de la dorința inițiatorilor de a face un pas în spate față de super-industrializarea produselor care se folosesc atât în bucătării, cât și în crame.

Evenimentul oferă, în plus, timișorenilor posibilitatea de a petrece o parte din zi în orașul Buziaș, destinație aflată la doar 30 de kilometri distanță de oraș.

 

Comentarii

comentarii