Acasă Eveniment Un sârb a încercat să introducă în România mai multe comprimate dintr-o...

Un sârb a încercat să introducă în România mai multe comprimate dintr-o substanţă aflată sub control naţional

628
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră de la Stamora-Moravita, împreună cu inspectorii vamali, au găsit în bagajele unui cetăţean sârb 175 de comprimate de Bromazepam, substanţă aflată sub control naţional. Bărbatul intenţiona să introducă ilegal în ţară pastilele.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, la Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moraviţa, judeţul Timiş, s-a prezentat, miercuri, pentru a intra în ţară un cetăţean sârb, în vârstă de 34 de ani, la volanul unui microbuz marca Opel, înmatriculat în Serbia.

“În urma controlului efectuat asupra bagajelor bărbatului, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, 175 comprimate Bromazepam, acestea fiind substanţe aflate sub control naţional, înscrise în Anexa nr. III din Legea 143/2000, privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri. Bărbatul a declarat că tabletele îi aparţin şi le folosea pentru uz propriu, neavând cunoştinţă că sunt interzise pe teritoriul României”, se arată în comunicat.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de introducere în ţară de droguri de risc.

 

Comentarii

comentarii