Acasă Eveniment Un sirian, traficant de migranţi, a fugit din sediul Poliţiei de Frontieră...

Un sirian, traficant de migranţi, a fugit din sediul Poliţiei de Frontieră Timişoara, unde era audiat

DISTRIBUIȚI

politia de frontiera 10500300Un sirian, despre care oamenii legii aveau informații că este implicat într-o rețea de trafic de migranți, a reușit să fugă chiar de sub nasul polițiștilor, în urmă cu câteva zile. Bărbatul a evadat din sediul Poliției de Frontieră Timișoara și de atunci este de negăsit.

Polițiștii îl caută pe sirian de o săptămână.

Poliţiştii de frontieră şi colegii lor de la Poliţia Naţională îl caută deja de aproape o săptămână, dar susţin că e chestiune de zile până când îl vor prinde. Incidentul a avut loc vinerea trecută. Poliţiştii de frontieră au descins într-o locuinţă din Timişoara de unde l-au ridicat pe cetăţeanul sirian, împreună cu un irakian, ambii suspecţi într-un dosar de trafic de migranţi, scrie observatornews.ro.

Amândoi se aflau în sediul Poliţiei de Frontieră Timişoara când într-o pauză de audieri, în timp ce se afla pe hol, profitând de neatenţia celor care îi supravegheau, bărbatul a fugit. A traversat curtea instituţiei, apoi a sărit gardul şi s-a făcut nevăzut în trafic. Poliţiştii de frontieră au pornit imediat în căutarea fugarului şi au cerut şi ajutor la colegii lor de la Poliţia Naţională care au adus un câine de urmă special antrenat. Câinele i-a luat urma sirianului, însă la un moment dat urmele s-au oprit, semn că probabil bărbatul a urcat într-un mijloc de transport.

Poliţiştii de frontieră spun că este o chestiune de zile până când îl vor prinde pe fugar, care este cercetat pentru trafic de migranţi şi sechestrare de persoane.

Comentarii

comentarii