Acasă Eveniment Un șofer a rămas fără mașină după ce a blocat circulația tramvaielor

Un șofer a rămas fără mașină după ce a blocat circulația tramvaielor

DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră au intervenit, în cursul zilei de ieri, la o sesizare referitoare la blocarea liniilor de tramvai de către un conducător auto care a staționat neregulamentar. Astfel, în jurul orei 14.00, s-a semnalat faptul că un autovehicul se află foarte aproape de liniile de tramvai, perturbând circulația mijloacelor de transport pe Str. Ștefan Cel Mare, în zona Pieței Traian. Polițiștii locali sosiți la fața locului au solicitat și intervenția celor de la Timpark, în vederea ridicării autovehiculului. Conducătorul auto a fost sancționat cu 660 lei, conform OUG 195/2002, cu 3 puncte penalizare la permis și i-a fost ridicat autoturismul marca Volkswagen, care a fost transportat la depozitul din Calea Șagului.

Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția conducătorilor auto să fie atenți la modul în care opresc sau staționează pe domeniul public, astfel încât să nu perturbe sau chiar să pună în pericol circulația altor participanți la trafic, mai ales că au fost înregistrate multe de cazuri de acest gen.

Pe lângă sancțiunile aplicate, autovehiculele depistate în astfel de situații sunt ridicate de către societatea Timpark, prin dispoziția polițiștilor locali.

Comentarii

comentarii