Acasă Eveniment Un șofer de BMW a făcut „spectacol” printre pietoni, prin Piața Unirii...

Un șofer de BMW a făcut „spectacol” printre pietoni, prin Piața Unirii din Timișoara. După câteva ore, a abandonat mașina ușor avariată lângă sediul Poliției Locale

DISTRIBUIȚI

Marți, 4 mai, în jurul orei 18.00 un șofer a făcut mai multe manevre periculoase cu mașina marca BMW prin Piața Unirii din Timișoara. Prima dată a intrat pe strada Regimentul 5 Vânători, apoi a pătruns în Piața Unirii, după care a turat motorul, a întors mașina și a ieșit pe strada Oituz. După câteva ore, mașina a fost găsită ușor avariată pe strada Avram Imbroane, în apropiere de sediul Poliției Locale. A fost identificată proprietara mașinii, însă aceasta a declarat că împrumutase autoturismul unei alte persoane în seara respectivă.

Mai multe detalii oferă reprezentanții Poliției Locale Timișoara:

„Polițiștii locali au observat ieri seara, în jurul orei 18.00, un autoturism marca BMW care a intrat pe strada pietonala Regimentul 5 Vânători, a pătruns în Piața Unirii, unde a făcut un viraj brusc, turând motorul, s-a întors ieșind ulterior pe strada Oituz, punând astfel în pericol persoanele care se deplasau pe jos în zonă. Imediat s-a acționat pentru identificarea proprietarului mașinii, cu numere de Timișoara, stabilind că aceasta aparține unei tinere, care a declarat că a împrumutat autovehiculul unei alte persoane, cu care nu a semnat un contract, și că nu știe ce s-a întâmplat în zona centrală a orașului.

Ulterior, polițiștii locali au găsit mașina cu geamurile deschise și ușor avariată abandonată, pe strada Avram Imbroane, în apropierea sediului Poliției Locale, motiv pentru care a fost anunțat despre acest caz și Biroul Poliției Rutiere din cadrul IPJ. În această dimineață, autovehiculul a fost ridicat și transportat la sediul SPAPP-Timpark, deoarece se afla pe o bandă de mers, în zona indicatorului «Oprirea interzisă».

Urmează acum să fie identificat cu certitudine conducătorul auto, care riscă sancțiuni pentru pătrunderea în zona cu accesul interzis, turarea motorului, oprirea în zonă în care nu este permis acest lucru”.

Comentarii

comentarii