Acasă Eveniment Un şofer din Gorj a tras cu pistolul asupra unui poliţist şi...

Un şofer din Gorj a tras cu pistolul asupra unui poliţist şi unui jandarm, în timp ce era legitimat

1152
DISTRIBUIȚI

La doar câteva zile după ce interlopul Ionel Lepa l-a ucis prin împuşcare pe poliţistul Cristian Amariei, un alt tânăr a scos pistolul şi a tras spre o patrulă mixtă formată dintr-un poliţist şi un jandarm.

Un tânăr din Rovinari, aflat într-o maşină parcată în afara şoselei, pe raza localităţii Drăguţeşti, a scos pistolul pe geamul portierei, în timp ce un poliţist şi un jandarm i-au cerut actele pentru legitimare, apoi a tras spre cei doi, însă nu i-a nimerit. Bărbatul a fost ulterior deposedat de armă și imobilizat, fiind acuzat de ultraj. Pistolul era de tip airsoft, cu bile.

Un şofer a tras cu pistolul asupra unui poliţist şi unui jandarm, în Gorj, în timp ce era legitimat

Un tânăr din Rovinari se afla pe raza localităţii Drăguţeşti, parcat cu maşina în afara părţii carosabile, cu poziţiile pornite. În acel moment, un poliţist şi un jandarm au mers la el să îl legitimeze, însă acesta a refuzat să le dea actele, apoi a scos un pistol din torpedou şi a tras două focuri spre cei doi oameni ai legii.

Nu a nimerit pe niciunul, iar cei doi au reacţionat imediat, reuşind să-l deposedeze de pistol pe atacator şi să-l imobilizeze. Poliţiştii fac verificări în acest caz, scrie observator.tv.

Comentarii

comentarii