Acasă Eveniment Un șofer fără permis a lovit mai multe mașini în timp ce...

Un șofer fără permis a lovit mai multe mașini în timp ce era urmărit de poliție. A ieşit pozitiv la cocaină, amfetamină şi metamfetamină

DISTRIBUIȚI

Polițiștii Biroului Rutier Timişoara au pornit miercuri în urmărirea unui șofer care nu a oprit la semnalul agenților.

Poliţiştii din Timişoara au încercat să oprească în trafic o maşină, însă cel aflat la volan a accelerat.

Urmărirea a început pe strada Gheorghe Lazăr, iar pe timpul deplasării autoturismul fugarului  a intrat lovit mai multe mașini parcate. Polițiștii au reușit imobilizarea șoferului pe Calea Circumvalațiunii din Timișoara. Agenții au stabilit că bărbatul de 38 de ani aflat la volan nu are permis de conducere pentru nicio categorie. A fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

 ”Astăzi, 1 februarie a.c., poliţiştii Biroului Rutier Timişoara aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe starda Gheorghe Lazăr din municipiu, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, dar conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea. Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, pe timpul deplasării autoturismul intrând în coliziune cu mai multe autoturisme parcate, poliţiştii reuşind imobilizarea acestuia pe Calea Circumvalaţiuni”, a transmis miercuri, IPJ Timiş.

UPDATE: În urma testării cu aparatul Drugtest, rezultatul a fost pozitiv la cocaină, amfetamină şi metamfetamină.
 
A fost deschis dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive şi conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere.

Comentarii

comentarii