Acasă Eveniment Un student beat a căzut de la etajul 3 al unui cămin....

Un student beat a căzut de la etajul 3 al unui cămin. Tânărul a decedat la spital

DISTRIBUIȚI

Un student al Universităţii din Petroşani a căzut, miercuri dimineaţa, pe casa scării, de la etajul al treilea al unui cămin studenţesc, tânărul de 21 de ani, cetăţean moldovean, fiind transportat la spitalul din localitate, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Din primele cercetări ale poliţiştilor, studentul s-ar fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. El s-a dezechilibrat şi a căzut de pe o balustradă situată la etajul 3 al căminului studenţesc.

Tânărul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Petroşani în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz. Din primele verificări nu există indicii cu privire la comiterea vreunei infracţiuni cu intenţie, a precizat sursa citată.

UPDATE: ”La sosirea echipajelor medicale, tânărul prezenta semne vitale, fiind transportat de către paramedicii SMURD la Spitalul de Urgenţă din Petroşani”, mai transmite ISU Hunedoara.
”La sosirea echipajelor medicale, tânărul prezenta semne vitale, fiind transportat de către paramedicii SMURD la Spitalul de Urgenţă din Petroşani”, mai transmite ISU Hunedoara.
Tânărul a decedat la spital.

Comentarii

comentarii