Acasă Actualitate Un succes marca Nicolae Robu. Cartierul Soarelui, în care locuiește, primul din...

Un succes marca Nicolae Robu. Cartierul Soarelui, în care locuiește, primul din țară fără… garaje

690
DISTRIBUIȚI

După ce a șters Sondajul cu numărul 31, primarul Nicolae Robu a lansat sondajul numărul 33 prin care anunță dărâmarea cu succes a garajelor din cartierul în care locuiește.

”GARAJIADA CONTINUĂ!”, proclamă primarul Timișoarei. ”Alte 95 de garaje vor fi demolate începând de astăzi în Cartierul Soarelui, în perimetrul Str. Aleea Azurului, Str. Aștrilor, Str. Sirius, Str. Orion! Evident, în locul lor vom face o amenajare frumoasă, cum am făcut în atâtea și atâtea locuri. În curând, Cartierul Soarelui va ajunge Primul din Timișoara -și poate chiar Primul în România!- fără niciun garaj! Și… au fost în jur de 1.500!”.

Primarul uită să le spună timișorenilor și cu ce costuri a reușit să facă din 10 garaje vreo 13 locuri de parcare. Pentru că în medie cam atâtea se ”construiesc”. Un graj demolat costă primăria câteva mii de euro. Și nici nu îi întreabă pe vecinii săi din Cartierul Soarelui dacă vor să-și închirieze locurile de parcare nou create. Pentru că majoritatea vor. Vor să fie siguri că atunci când ajung acasă găsesc unde să-și parcheze mașinile. Ca în orașele civilizate din România, cum ar fi Clujul. La fel ca locatarii blocurilor nou construite în Timișoara.

Comentarii

comentarii