Acasă Eveniment Un tânăr a mers la evenimentul ”Zilele elevilor severineni” cu un cuţit...

Un tânăr a mers la evenimentul ”Zilele elevilor severineni” cu un cuţit de vânătoare cu lungimea de 37 de centimetri. Arma albă era folosită pentru intimidarea altor persoane

DISTRIBUIȚI

Jandarmii din Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, au găsit asupra unui tânăr care se afla în zona scenei de la evenimentul ”Zilele elevilor severineni” un cuţit de vânătoare. El le-a spus jandarmilor că are cuţitul asupra sa pentru intimidarea altor persoane. Pe numele acestuia a fost deschis dosar penal.

”Joi, 23.05.a.c., în jurul orelor 18.00, jandarmii au observat  în zona scenei amplasate în zona de promenadă Crişan, din municipiul Drobeta Turnu Severin, un tânăr care avea asupra lui, la vedere, un cuţit de vânătoare în lungime totală de 37 cm”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Mehedinţi, care a precizat că incidentul a avut loc la Zilele elevilor severineni.. 

Potrivit sursei citate, întrebat despre provenienţa cuţitului şi motivul pentru care îl poartă asupra lui, tânărul de 18 ani a declarat jandarmilor că obiectul îi aparţine şi îl are asupra sa pentru intimidarea altor persoane.

 ”Bărbatul a fost îndepărtat din zona scenei, iar în urma controlului corporal efectuat de jandarmi nu s-au găsit şi alte obiecte interzise prin lege.  Pe numele persoanei în cauză, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de port fără drept de obiecte periculoase. În acest caz, cercetările sunt continuate de către poliţie”, a mai precizat Inspectoratul de Jandarmi Mehedinţi.

 În perioada 23-24 mai, jandarmii asigură  măsurile de ordine şi siguranţă publică precum şi protecţia participanţilor la manifestările  cultural-artistice dedicate ”Zilelor elevilor severineni”.

Comentarii

comentarii