Acasă Eveniment Un tânăr de 18 ani, beat și fără permis de conducere, a...

Un tânăr de 18 ani, beat și fără permis de conducere, a provocat un accident cu o maşină pe care o furase

DISTRIBUIȚI

Un tânăr de 18 ani a provocat un accident rutier, pe Calea Şagului, în Timişoara. În urma accidentului, poliţiştii au constatat că el nu deţine permis de conducere auto şi consumase alcool. De asemenea, maşina cu care a provocat accidentul o furase de pe o stradă din Timişoara. 

Tânărul de 18 ani care se afla la volanul maşinii a lovit un autoturism care se deplasa regulamentar.

”La data de 12 iunie 2022,în jurul orei 01:00, un tânăr de 18 ani a condus un autorurism pe Calea Şagului, iar la sensul giratoriu a intrat în coliziune cu au auto care se deplasa regulamentar din sensul opus de mers. În urma impactului nu au rezultat victime omeneşti”, transmite IPJ Timiş.

Poliţiştii l-au verificat pe tânăr şi au aflat că nu deţine permis auto, consumase alcool şi maşina la volanul căreia se afla în momentul accidentului era furată.

 ”În urma verificărilor efectuate, a reieşit că tânărul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea prelevării probelor biologice. Totodată,s-a stabilit că autovehiculul nu-i aparţine, declarând că l-a sustras de pe strada Polonă din municipiu”, transmite IPJ Timiş.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru furt calificat, conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere şi conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului, scrie news.ro.

Comentarii

comentarii