Acasă Eveniment Un tânăr de 27 de ani, infectat cu covid, s-a spânzurat în...

Un tânăr de 27 de ani, infectat cu covid, s-a spânzurat în spital

816
DISTRIBUIȚI

Un tânăr infectat cu coronavirus s-a spânzurat în spitalul din Arad. Acesta avea doar 27 de ani, iar medicii spun că starea sa de sănătate evolua spre bine şi nu existau motive de îngrijorare.

Tragedia s-a petrecut în secția COVID a Spitalului Municipal din Arad. Tânărul de 27 de ani  era internat în secția COVID de nouă zile. Potrivit medicilor, starea lui de sănătate evolua spre bine şi nu erau motive de îngrijorare, potrivit Antena3.

Potrivit primelor informaţii, tânărul de 27 de ani a mers la toaletă, în timp ce colegul lui de salon mânca un măr. Bărbatul povestește că a anunţat asistenta când a observat că băiatul nu s-a întors în salon. Aceasta a mers imediat să îl caute pe pacient și a observat că de sub ușa grupului sanitar iese apă. A chemat ajutoare, au intrat peste tânăr, pe care l-au găsit spânzurat cu șnurul de la pantalonul de pijama.

Medicii au încercat să-l resusciteze timp de o oră şi jumătate, însă fără rezultat.

Tot mai multe persoane infectat cu covid decid să-şi ia viaţa. Recent, un bărbat în vârstă de 71 de ani, diagnosticat cu covid-19, s-a sinucis la 10 zile de la internare. Incidentul s-a petrecut în Spitalul Judeţean din Călăraşi. Vasile Tilișcan era diabetic și cardiac.

Comentarii

comentarii