Acasă Eveniment Un tânăr de 29 de ani a murit la UPU după s-a...

Un tânăr de 29 de ani a murit la UPU după s-a împuşcat în cap cu o armă de foc artizanală

2063
DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 29 de ani, din Deva, s-a împuşcat în cap, sâmbătă după amiază, cu o puşcă artizanală, victima fiind transportată la unitatea de primiri urgenţe cu leziuni în zona frontală, în stare de inconştienţă, dar cu funcţii vitale.

“În urma primelor cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că tânărul a utilizat necorespunzător o armă de foc artizanală, provocându-şi vătămări corporale. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor comiterii faptei”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu.

Un echipaj al Ambulanţei şi unul de la SMURD au acordat victimei primul ajutor, după care bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului judeţean din Deva.

“La sosirea echipajului de prim-ajutor bărbatul prezenta puls, tensiune, dar era inconştient. Prezenta o plagă prin împuşcare la nivel frontal, la frunte, cu vizualizarea substanţei cerebrale. A fost stabilizat la faţa locului de către echipajul SAJ cu medic, în colaborare cu SMURD, şi a fost transportat la UPU Deva”, a precizat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

Tânărul din Deva a decedat sâmbătă după-amiază la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a spitalului judeţean, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

“În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Sursa: AGERPRES

Comentarii

comentarii