Acasă Eveniment Un tânăr de 30 de ani, urmărit ca în filme de polițiștii...

Un tânăr de 30 de ani, urmărit ca în filme de polițiștii locali din Timișoara. La un moment dat, și-a abandonat și mopedul neînmatriculat pe care îl conducea fără a avea permis

DISTRIBUIȚI

Luni, 28 martie, un tânăr de 30 de ani din Sacoșu Turcesc conducea prin Timișoara un moped neînmatriculat. Când a fost observat de polițiștii locali, acesta a încercat să fugă, și-a abandonat inclusiv vehiculul la un moment dat, însă a fost prins în curtea unei case de pe strada Colonia Slavic. Ulterior, s-a constatat că bărbatul nici măcar nu avea permis de conducere.

Reprezentanții Poliției Locale Timișoara explică astfel incidentul: „Polițiștii locali aflați în patrulare astăzi (luni, 28 martie – n.r.), în jurul orei 11.30, au observat pe strada Albăstrelelor, un moped care circula fără a avea plăcuțe de înmatriculare. Astfel, polițiștii locali au efectuat semnale pentru ca persoana care conducea mopedul să se oprească, dar aceasta a refuzat, continuând să accelereze până a ajuns pe un drum de pământ, și-a abandonat mopedul și a fugit, încercând să se ascundă în curtea unui imobil de pe strada Colonia Slavic. A fost contactat proprietarul casei, care l-a găsit în curtea sa pe tânărul care a încercat să fugă de polițiștii locali. Aceștia din urmă l-au imobilizat, fiind identificat în persoana lui H.M., de 30 de ani, din localitatea Sacoșu Turcesc. La verificarea în baza de date s-a constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie. Acesta a fost predat unul echipaj al Poliției Rutiere, care a fost solicitat la fața locului, pentru continuarea cercetărilor”.

Comentarii

comentarii